Serviceinformation

Parkeringsmöjligheter

Hos oss får ni 2 timmar gratis parkering. Se skyltning på parkeringsplatsen för mer information. Läs mer på Parkering

Cykelparkering

Omkring centrumet finns flertalet cykelparkeringar tillgängliga. 

WiFi

I gallerian finns gratis WIFI tillgängligt för alla. Koppla enkelt upp dig genom att logga in på nätverket "Cityconconnect".

Toaletter och amningsrum

Toaletterna är öppna vardagar 10.00-19.00 & helger 10.00-17.00. Skötbord finns och amningsrum finns i anslutning till toaletterna.

Vård

Meliva vårdcentral Jakobsberg (tidigare Husläkarmottagningen) är en vårdcentral mitt i Jakobsberg där kan du träffa erfarna läkare och sjuksköterskor för hjälp med små och stora besvär, oavsett om du är barn, vuxen eller senior. Meliva vårdcentral Jakobsberg vårdcentral - Tillgänglig vård

Naprapatcenter är en väl inarbetad klinik med fokus på aktiv behandling. Hög kompetens inom naprapati men även inom idrottsmedicin och stötvågsbehandling, samt även elmedicinoch akupunktur. ALLT i en och samma mottagning. Naprapapat i Stockholm, Järfälla och Täby (naprapatcenter.se)

Tandhälsan Jakobsberg - https://www.ptj.se/tandhalsan-jakobsberg/

Riddarpraktiken - Tandläkare Michael Thorén Friska tänder hela livet - Riddarpraktiken

Svea Vaccin mottagning Vaccination & hälsokontroll i Jakobsberg - TBE, Influensa, Gula febern (sveavaccin.se)

Järfälla ungdomsmottagning - Här träffar du barnmorskor, kuratorer och läkare. Alla som jobbar på ungdomsmottagningen är experter på frågor om sex och sexualitet. Hit är alla ungdomar välkomna från att du fyllt 12 år tills den dag du fyller 23. Det kostar inget att träffa oss - boka besök eller kom på drop-in. Vi har tystnadsplikt. Vi finns i Jakobsberg. Ungdomsmottagningen - Järfälla kommun (jarfalla.se)

S:t Lukas - Järfälla – Välkommen till S:t Lukas! S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. (sanktlukas.se)
 

Presentkort

Jakobsbergs Centrum har upphört försäljningen av presentkort. Ni som köpt presentkort och ännu inte använt dem kan såklart handla med dem som vanligt tills giltighetstiden gått ut. Vi hänvisar er att köpa butikernas egna presentkort framöver.